Nyheder / NYHEDSARKIV 2013 / Andet kvartal / 10.000 kr. til skolepatruljen

10.000 kr. til skolepatruljen

Bylderup Skole har netop vundet 10.000 kr. og er dermed syddansk regionsvinder i en ny konkurrence, som Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden har lavet for at give fem af landets skolepatruljer en ekstra stor belønning og anerkendelse for den store indsats, patruljen gør for at hjælpe de små elever sikkert i skole hver dag.

Bylderup skole, som ligger imellem Tinglev og Tønder, er en af de fem heldige vindere af 10.000 kr. i Rådet for Sikker Trafik og TrygFondens nye konkurrence for skolepatruljerne i Danmark. For at deltage i konkurrencen skulle skolepatruljerne uploade et billede og en kort begrundelse for at netop deres hold skulle vinde i konkurrencen.

”Bylderup skole har taget et flot foto, som på en fin og lidt anderledes måde viser sammenholdet mellem eleverne i skolepatruljen”, siger Anne Tjell, kommunikationskonsulent i Rådet for Sikker Trafik.

En nyhed der bringer glæde

Nyheden om at Bylderup skole vinder i konkurrence vækker glæde hos patruljens instruktør, Anne Christensen, som også er skolens trafiklærer:

”Jeg er rigtig glad for, at det netop blev mine elever, der vinder præmien. De gør det godt, er ansvarlige og har en god indstilling til arbejdet – så de fortjener dette skulderklap, siger Anne Christensen og fortsætter: ”Vi skal nok finde ud af at bruge pengene til noget, alle bliver glade for. Måske det bliver et teaterstykke eller en tur til Danfoss Universe”.

Mere om skolepatruljen på Bylderup skole

Der er 20 elever på Bylderup skole, som står patrulje hver morgen ved skolen. I dette skoleår har eleverne haft en ekstra stor opgave, da der har været byggeri på skolen.

Skolepatruljerne i Danmark

- Skolepatruljerne har netop fået nyt materiale til uddannelse af eleverne på sikkertrafik.dk/skolepatrulje
- Der findes ca. 20.000 elever i de danske skolepatruljer
- Skolepatruljerne består oftest af elever fra 5.-9. klasse
- Der har været skolepatruljer i Danmark siden 1949

For flere informationer, kontakt:

Færdselskontaktlærer og skolepatruljeinstruktør Anne Christensen, mail anne.christensen7@skolekom.dk og telefon 21721126

Kommunikationskonsulent, Anne Tjell, Rådet for Sikker Trafik, mail at@sikkertrafik.dk og telefon 28301786JUNI 2013