Nyheder / NYHEDSARKIV 2014 / Første kvartal / Dilettanterne trak igen fulde huse

Dilettanterne trak igen fulde huse

Slogs Herreds Amatører opførte i weekenden d. 29. og 30. februar stykket: ”DSB – det skete bare”, og det blev et stort tilløbsstykke.

Tanja Petersen og Dorthe Nissen var instruktører for 5. gang, og Tanja fortæller: ”I løbet af weekenden var cirka 250 besøgende inde og se vores lokale amatører slå sig løs på de skrå brædder, og vi er super glade for det store fremmøde og den store opbakning”.

”Det var helt tydeligt at mærke, at publikum blev grebet af forestillingen”, supplerer Dorthe, ”for der blev grinet og klappet rigtig meget”. ”Men jeg må også sige, at vores lokale amatører gav den gas på scenen, og leverede nogle superpræstationer, så her oven på en travl weekend, er jeg virkelig godt tilfreds”.

"Ja, vi har høstet mange roser for deres indsats”, fortsætter Tanja, ”så vi ser frem til næste år, hvor vi vil afprøve en ny idé”. ”De seneste år er det nemlig Tanja og jeg, der har udvalgt både dilettantstykket og skuespillerne”, forsætter Dorthe, ”men til næste år vil vi i stedet fokusere på at finde et godt stykke, og så vil vi annoncere, hvilke typer vi har bruge for”. ”Herefter er det så op til de interesserede at melde sig til os, hvis de kunne have lyst til at medvirke”, slutter Dorthe, ”det kunne jo godt være, at der går nogle rundt med en lille skuespiller i maven, men som aldrig er blevet spurgt, om de kunne have lyst til at deltage, så nu får de chancen for at byde ind”.

Se flere billeder her......
 
 
 
 
 
FEBRUAR 2014