Nyheder / Generalforsamling i BBI

Generalforsamling i BBI

Den 20. februar 2018 blev der afholdt generalforsamling i BBI.

Sportsligt var 2017 et godt år, både for fodbold- og håndboldsiden. Den afgående formand for fodboldudvalget, Lenette Carlsen, kunne fortælle, at herre seniorholdet igen var rykket op, og nu skal de til at spille i serie 3. Desuden er et nyt serie 6 hold på vej. På børneholdende er der et velfungerende samarbejde med Ravsted og Øster Højst.

Formand for håndboldudvalget, Henrik Styrbæk kunne berette om en god sæson, bl.a. var der mange nye U6 og U8 spillere. Kristi Himmelfart lagde banerne ved Bylderup Idrætscenter græs til DGI´s håndboldstævne. Vejret var fantastisk, og arrangementet affødte et mindre overskud. Dagen efter havde ungdomsudvalget arrangeret et stævne på beach-håndboldbanerne, hvor man havde en hyggelig dag.

Formanden for BBI, Bjarne Paulsen, kunne også konstatere, at 2017 havde været et begivenhedsrigt år, med mange forskellige aktiviteter.

I januar måned blev alle ungdomshold – takket være sponsor, Allan Gehrt - inviteret til en gratis ishockeytur til Vojens. Det endte med at man kunne fylde 2 busser, og alle havde en super god aften.

I uge 6 blev der afholdt bankoaften. Mange mødte frem, og takket være gavmilde sponsorer, havde mange fine præmier at dyste om.

Året sluttede traditionen tro med julebal i Bylderup Idrætscenter. Fra kl. 18 – 21 var der børnediskotek, og herefter var der fest for de voksne. Nye friske øjne kiggede juleballets setup, og det resulterede i flere nye indslag, bl.a. bordfodboldturnering og bierpong, hvilket var en succes.

Desuden lød der en tak fra Bjarne, til de mange frivillige der bakker op om foreningen. Om det så er trænere, hjælpere ved arrangementer, bestyrelses- og udvalgsmedlemmer – hele vejen rundt lød der en tak for de mange frivillige indsatser!

Også til klubbens mange sponsorer lød der en tak, for deres store støtte og opbakning.

Lenette ønskede efter mange år som formand i fodboldudvalget, at udtræde. Der lød en stor tak for hendes indsats, og i stedet blev Lena Nielsen indvalgt.

Flidspokalen gik i år til Carsten Schnoor. Carsten startede med at træne børn og unge i 2003. Primært har han været håndboldtræner, men han har også vovet sig ud i gerningen som fodboldtræner. Carsten er en dygtig træner der altid er forberedt, og så deltager han gerne i aktivt i træningen, bl.a. når spillerne via løbetræning skal vedligeholde deres form.
 
 
 
 
marts 2018