Nyheder / NYHEDSARKIV 2012 / Første kvartal / Håndbold på storskærm

Håndbold på storskærm

Rigtig mange mødte op, da BBI viste håndboldherrernes semifinale og finale på storskærmen i Bylderup Idrætscenter.

”Ja man kan jo ikke just sige, at landsholdet gjorde arbejdet nemt for os”, fortæller formand for BBI, Bjarne Poulsen, ”for med den sløje start på turneringen valgte de jo at trække spændingen længst muligt, inden de sikrede sig adgangen til semifinalen”.

”Men efter semifinalepladsen var sikret onsdag, kunne vi, takket være en engageret indsats i BBI´s festudvalg, hurtig stable et arrangement på benene til semifinalen fredag”. ”Der blev lavet SMS-kæde, ligesom flere skrev om semifinalekampen på Facebook, så trods det korte varsel herrelandsholdet gav os, så mødte cirka 120 håndboldfans op”. 

”Og efter sejren over Spanien i semifinalen ventede Serbien i finalen”, fortsætter Bjarne – ”og det kan da godt være heksekedlen i Beograd er frygtet, men jeg skal hilse og sige, at stemningen var mindst ligeså god i Bylderup Hallen, som denne gang husede over 200 engagerede roligans, så det var bare fantastisk at opleve”. ”Dejligt er det også at se, hvor bredt et publikum vi kan tiltrække med storskærm-arrangementerne, for aldersgruppen spænder lige fra 2 år til 80 år, så det er skønt”. 

”Jeg vil da også lige benytte lejligheden for at takke vores halbestyrer, Dres samt hans kone Lone samt datteren Line for deres store hjælpsomhed”. ”Desuden en tak til festudvalget samt de frivillige hjælpere, som bl.a. hjalp til med oprydningen – det er virkelig rart at folk bakker op på den måde”. 

”Til sommer venter OL i London så, og har du ikke fået billetter til Danmarks kommende kampe i semifinalen og finalen til den tid, så er der plads til dig i Bylderup Hallen”, slutter Bjarne med et smil.

JANUAR 2012