Nyheder / NYHEDSARKIV 2011 / Fjerde kvartal / Julestemning i byen

Julestemning i byen

Julen nærmer sig med hastige skridt, og søndag den 27. november er der garanti for sand julestemning i Bylderup-Bov.
 
”Ligesom sidste år skal vi have julemanden vækket, så vi kan være sikre på, at der bliver jul i Bylderup-Bov samt resten af Danmark”, fortæller formand for Borgerforeningen, Heinrich Lüllau.
 
”Godt nok bor julemanden til dagligt i Grønland, men på sin vej tager han nogle overnatninger i selveste Bylderup-Bov, nærmere bestemt på loftet i den gamle lade ved A/S Carstensen”, fortsætter Heinrich, ”og fra de tidligere år ved vi jo, at han har et godt sovehjerte”.
 
”Så for at han ikke får julestress, har vi besluttet os for at vække ham søndag den 27. november kl. 14.30”.
 
”Sidste år fik vi desuden bekræftet, at der bor ægte drillenisser i den gamle lade, for pludselig manglede en kasse med slikposer til børnene”. ”Heldigvis lykkedes det os dog at finde denne kasse hos den lokale købmand, så trods nissernes drillerier, fik alle børnene heldigvis en slikpose”.
 
”I år er det Borgerforeningen, Bylderup-Bov Frivillige Brandværn og Luthersk Missionsforening, som står for arrangementet”, fortsætter Heinrich.
 
”Efter julemanden er blevet vækket, vil der blive serveret gløgg og æbleskiver, ligesom Haderslev Brassband vil underholde med julemusik. Juleposer til børnene koster 25 kr. og skal bestilles i forvejen hos byens købmænd, hvilket kan ske indtil den 24. november”, slutter formand for Borgerforeningen, Heinrich Lüllau.
 
NOVEMBER 2011