Foreninger / Sport og fritid / Løbesiden / Løbsnyheder / Lillebælt Halvmarathon og iForm Kvindeløb

Lillebælt Halvmarathon og iForm Kvindeløb

Man må sige at Bylderup-Bov er grebet af løbefeberen. “Løb med DGI” er kommet forrygende fra start, og desuden har nogle af vores lokale løbere deltaget i bl.a. Lillebælt halvmarathon og iForm Kvindeløb i Århus.

Lillebælt bliver passeret

“De 11.000 billetter til Lillebælt Halvmarathon blev udsolgt i løbet af kort tid“ fortæller Lenette Gjelstrup Carlsen, “så det er et meget populært løb. Ruten skulle efter sigende være smuk og FLAD - flad var den ikke - og smuk… det glemte jeg at kigge efter, fordi det var så varmt. Der var næsten vindstille, og kun oppe på Lillebæltsbroen - som blev passeret 2 gange - var der lidt vind”.

“Det var tydeligt at vejret var hårdt ved deltagerne”, fortsætter Lenette, “for mange blev nødt til at gå på ruten, og mange kollapsede pga. varmen og væskemangel. Også en af vores egne løbere blev dårlig, så det var ubehageligt”.

9.889 gennemførte løbet, og fra Bylderup deltog ud over Lenette, også Benny Christiansen, Ole Thomsen og Viggo Madsen.

Lillebælt Halvmarathon - læs mere
Løbsresultater - læs mere


“Men det er ikke kun på Lillebælt, vi har vist flaget, for den 30. april var der iForm Kvindeløb i Århus, og her stillede vi op med 4 friske kvinder”.
iFORM Kvindeløb Århus 2011 
Her blev der tilbagelagt 10 km, og fra Bylderup deltog ud over Lenette, også Inger Salomonsen, Berit Sønnichsen og Tanja Hybshmann.
 
iFORM Kvindeløb - læs mere
Løbsresultater - læs mere