Nyheder / NYHEDSARKIV 2013 / Andet kvartal / Rent og pænt i Bylderup-Bov

Rent og pænt i Bylderup-Bov

Søndag den 21. april blev den landsdækkende affaldsindsamling afholdt. Også i Bylderup-Bov gjorde man sit til at forskønne naturen, da Borgerforeningen havde inviteret byens borgere til ”Ren dag”.
 
Cirka 30 frivillige mødte op til morgenkaffe i Brandstationen, hvorefter ruterne blev fordelt, og udstyret med handsker og plastikposer gik man i gang med formiddagens arbejde. Vejrguderne var på arrangørernes side, for solen skinnede fra en stort set skyfri himmel, så de frivillige havde nogle dejlige timer ude i det fri.
 
Bestyrelsesmedlem i borgerforeningen, Margit Petersen fortæller: ”I området Bylderup-Bov samt på byens indfaldsveje blev der samlet mellem 3-400 kilo affald. Det synes vi er rigtig meget, og vi vil derfor gerne opfordre alle til, at man ikke smider affald i naturen”. ”Samtidig har vi også en bøn til hundeejerne, for vi kan jo se, at ikke alle husker at samle hundens efterladenskaber op, når de lufter ”menneskets bedste ven” – og det er rigtig træls for os andre, som risikerer at træde i disse hundelorte”.
 
”Så hvis bare alle rydder op efter sig selv, så er vi alle med til at gøre Bylderup-Bov til et "godt sted at bo".

 
Kijafa Kirsebærvin er åbenbart en borgers foretrukne drikkemærke - men kunne "du" ikke fremover smide dine flasker i en skraldespand?  


Den samlede "gevinst"


APRIL 2013