Nyheder / NYHEDSARKIV 2016 / Andet kvartal / Sankt Hans i Bylderup

Sankt Hans i Bylderup

Torsdag den 23. juni inviterede Slogs Herreds Hus, borgerforeningen, spejderne og rideklubben til Sankt Hans fest i Bylderup.

"Og der var virkelig stor tilslutning til arrangementet", fortæller formand for Slogs Herreds Hus, Rasmus Jensen. "Vejrmeldingerne var lidt delte, så ligesom sidste år havde vi garderet os, ved at opstille et telt". "Men det holdt tørvejr og det var en varm sommeraften, så vi kunne faktisk ikke ønske det bedre".

"Desuden var det dejligt at se, at så mange valgte at møde op, og have nogle hyggelige timer sammen", fortsætter Rasmus. "Man kunne købe mad og drikke, børnene kunne lave pandekager eller snobrød, der var arrangeret cykelringridning, og ellers kunne man bare sidde og få en snak med venner og bekendte".

"Skoleleder på Bylderup Skole, Jens Boddum holdt en fin båltale, og heksen der blev sendt til Bloksbjerg, var lavet af Familiebasen".

"I det hele taget vil jeg gerne takke alle dem, som var med til at stable arrangementet på benene", slutter Rasmus Jensen - "det er rigtig dejligt at opleve det gode samarbejde, som der er på tværs af foreninger og institutioner".
 
 
 
 
 
 
 
juni 2016