Nyheder / NYHEDSARKIV 2011 / Andet kvartal / Streetfodbold BYBR cup 2011

Streetfodbold BYBR cup 2011

Bylderup-Bov Rideklub havde inviteret til Streetfodbold BYBR Cup 2011 i Idrætshallen Bylderup, og 13 veloplagte hold havde meldt sig til.

Holdene havde tilmeldt sig med sjove navne og ankom alle sammen  udklædte. Der var 4 markspiller og 1-2 udskiftere.

Efter de indledende runder var det afgjort at "Gøbbels Knejte", "Team Suitup", "De Seje" og "BBI Boys" dystede i semifinalerne.

I finalen endte "De Seje" og "BBI boys". Efter endt ordninær spilletid stod det uafgjort, og finalisterne måtte i forlænget spilletid. Også derefter var det uafgjort og kampen endte med golden goal. BBI boys var de heldige og løb med sejren!

Vinder streetfodbold BYBR Cup 2011
Udover medaljer og gaver til de første 3 placeringer var der også medaljer og præmier til det bedst udklædte hold. Her løb "The Djævlerne" med sejren.

Bedst udklædte hold Streetfodbold BYBR Cup 2011
De 2 yngste spillere Malthe og Morten på 6 år fik en præmie for deres modige optræden blandt de mange store spillere.

Også publikummet skulle have præmier, da 3 af dem blev skudt ned af flyvende bolde. Det var Klaus, Bonde og Emilie.

Medaljen for Fair Play gik til Pascal fra holdet "Dream Team". Bedste tackling gik til Rasmus fra "Schnoor-holdet". ”Den mest Fjollede” titel gik til Stefanie fra "Æ Bønder" og Anette fra holdet "Love" fik medaljen for bedste redning.

Aktivitetsudvalget for Bylderup-Bov Rideklub takkede for den store opbakning af spillere, tilskuere, de mange hjælpere, dommeren og ikke mindst sponsorerne, der havde givet ærespræmierne.