Nyheder / NYHEDSARKIV 2018 / Tredje kvartal / 93 år, og morgenbader gennem 47 år!

93 år, og morgenbader gennem 47 år!

 
Er man morgenfrisk, og lægger man vejen forbi Bylderup friluftsbad en tidlig morgenstund, så er der garanti for at man kan møde 93 årige Bodil Christensen.

Gennem de seneste 47 år, har hun nemlig været fast morgenbader i friluftsbadet.

Og Bodil kan samtidig fortælle historier om friluftsbadet tilbliven: ”Det blev bygget i 1971, og var et resultat af frivillig arbejdskraft”. ”Bl.a. kan jeg huske, at mange af kvinderne stod i Christian Petersens lade, og malede loftsbrædder, og hele arbejdet var noget som samlede byen”.

”Friluftsbadet stod færdig i august måned 1971”, fortsætter Bodil, ”og dengang begyndte jeg med morgenbadningen”. ”Sådan er det bare fortsat, år efter år”.

”Tidligere åbnede friluftsbadet allerede i maj måned, og sæsonen sluttede midt i september, så i slutningen af sæsonen kunne det godt været mørkt om morgenen”.

Det seneste års tid er benene dog begyndt at svigte lidt, men det har ikke sat en stopper for Bodil!

”Jeg kan godt klare gåturen fra Kirkevej og herhen med min rollator, men turen hjem igen er værre, så derfor har jeg købt en lille el-scooter”. ”Det eneste jeg bruger den til, er til at køre mig herhen, så jeg fortsat kan få min morgendukkert”.

Og billederne siger jo det hele: Morgenbadningen er medicin for krop og sjæl.
 
 
 
 
 
Juli 2018