Nyheder / NYHEDSARKIV 2015 / Andet kvartal / Årets hus i Bylderup-Bov

Årets hus i Bylderup-Bov

I forbindelse med generalforsamlingen i Borgerforeningen for Bylderup-Bov, Bylderup og Lendemark, bliver årets hus traditionen tro kåret. 

Bestyrelsesmedlem Johanne Mamsen Matthiessen fortæller: ”I år tilfalder hæderen Gitte og Michael Larsen, som har ejendommen Slogsherredsvej 45 i Bylderup. Grunden til vi i borgerforeningen valgte dette hus er, at Gitte og Michael gennem de seneste år har sat deres eget præg på huset, hvorved det er blevet en ejendom, man lægger positivt mærke til, når man kører på Slogsherredsvej”.

Gitte og Michael fortæller: ”Vi købte huset i 2009, og dengang fremstod det som en traditionel gulstensejendom. Det som tiltalte os ved huset var især beliggenheden, nær skole, købmand, idrætshal, ligesom Gittes forældre bor i nærheden, til stor glæde for børnene, Lærke og Lasse”.

Indvendig er næsten alle rum blevet moderniseret og renoveret, og i 2013 gennemgik ejendommen en udvendig forvandling, hvor det blev vandskuret og malet hvidt, ligesom taget blev afrenset og malet. Desuden blev alle vinduer og døre udskiftet”.  

”For at skabe lys og luft omkring huset, har vi ryddet op i haven, hvor flere træer f.eks. er blevet fældet”, fortsætter Gitte, ”og den overdækkede terrasse, som jeg egentlig var så glad for, da vi købte huset, har Michael samtidig fjernet!” Michael er dog hurtig til at påpege med et smil: ”Men så kan Gitte til gengæld begynde at glæde sig til en ny carport til hendes bil, for sådan én har jeg nemlig i tankerne”.

Så årets hus står foran flere forbedringer!
 
APRIL 2015