Nyheder / NYHEDSARKIV 2011 / Tredie Kvartal / Alle stier fører til Bylderup-Bov

Alle stier fører til Bylderup-Bov

”Alle veje fører til Rom, men alle stier fører til Bylderup-Bov”. Dette kunne passende være mottoet for den sti-gruppe, som i 2010 blev oprettet af Borgerforeningen for Bylderup-Bov, Bylderup og Lendemark.

Nu er sti-gruppen så klar til at offentliggøre den 1. etape af stiprojektet, som er henholdsvis en 5, 10 og 20 kilometers tur i og omkring Bylderup-Bov:

-          5 km tur i Bylderup - Bylderup-Bov
-          10 km tur i Bylderup - Lendemark
-          20 km  ”På historisk rundtur omkring Bylderup.

Helle Rønning fra sti-gruppen fortæller: ”Formålet med stiprojektet er at forbedre mulighederne for at opleve de naturskønne områder i og omkring Bylderup-Bov. Desuden er det visionen at skabe et sammenhængende stisystem i Bylderup-Bov området.”

”Stierne vil fortrinsvis være for fodgængere og løbere, samt sekundært for cyklister. Dette betyder, at det ikke er egentlige cykelstier som etableres. Desuden må løbere forvente, at stierne kan være ujævne, og cyklister må forvente, at de på nogle strækninger bliver nødt til  at trække cyklen, fordi underlaget f.eks. er løst, ujævnt, eller der kun er tale om en ”trampesti”.

”Stiernes tilstand kan desuden variere med årstiderne, men dette er en del af oplevelsen.”

”Til slut vil vi fra sti-gruppen blot sige – vis hensyn til naturen når du bevæger dig i den, har du hund så hold den i snor og tag evt. affald med hjem”. ”Og så i øvrigt - rigtig god tur!”

Turbeskrivelser og ruter til print