Nyheder / NYHEDSARKIV 2012 / Første kvartal / Amerikansk Zumba® instruktør gæster Bylderup

Amerikansk Zumba® instruktør gæster Bylderup

Er du til Zumba® Fitness, så skal du sætte X i kalenderen fra d. 1. – 4. marts 2012.
For da kommer Jenna Bostic fra Florida til Bylderup for at afvikle Zumba® træning.

"Og det er noget af en scoop, vi har gjort”, fortæller tovholder for arrangementet, Lenette Carlsen.

”En Zumba® kollega og jeg blev for nogle uger siden pludselig kontaktet af den danske "ambassadør" for Zumba® Fitness, om vi mon havde lokaler til rådighed, hvor der kunne afvikles Zumba® træning”. ”De stillede en række krav til lokalestørrelse, overnatnings- og spisemuligheder, ligesom det skulle være muligt at afholde en såkaldt Zumba® Master Class med instruktøren, som i dette tilfælde ville være ZES (Zumba® Education Specialist) Jenna Bostic fra Florida USA!”

”Og det var jo bare med at gribe denne enestående chance”, fortsætter Lenette begejstret, ”så en række telefonopkald senere, havde jeg fået aftaler i hus omkring lokaler, forplejning og overnatning med Slogs Herreds Hus, leje af hal med Bylderup Idrætscenter og lys og lyd med Discoteque Flashdance”.

”Inden for Zumba® verdenen er det en virkelig stor ting, at selveste Jenna Bostic kommer til byen, og at vi får lov til at afholde disse kurser i Bylderup”.

”Så hvis man gerne vil være Zumba® instruktør eller bare gerne vil kende mere til Zumba® trinene, så kan man via zumba.com melde sig til Basic1, som strækker sig over 2 dage. Basic2 og Zumba® Toning afholdes hver især i løbet af 1 dag, og man skal have gennemført Basic1 for at kunne deltage på disse”.

”Desuden afholdes der en Master Class med Jenna Bostic. Denne foregår i Bylderup Idrætscenter lørdag d. 3. marts kl. 17-19. OG ER FOR ALLE!”
”Master Class´en begynder med opvarmning, hvor Lene Schmidt fra Haderslev og jeg selv får deltagernes puls i gang, og herefter går Jenna Bostic på scenen”.

”Billetsalget er allerede godt i gang og foregår i samarbejde med zumbashoppen.dk. Billetterne kan også købes direkte hos mig ved at sende en sms på 24 25 61 26”, slutter Lenette.

SE PLAKAT HER

FEBRUAR 2012