Nyheder / NYHEDSARKIV 2011 / Sportsnyheder / BBI bakker op om multibanen

BBI bakker op om multibanen

Sidste år blev der i Bylderup-Bov oprettet en arbejdsgruppe under navnet: ”Teentown”. Arbejdsgruppen fik til opgave at undersøge, hvad børn og unge savner af tilbud i byen, og ét ønske gik igen – ønsket om en multibane.

Projektet løber op i cirka 400.000 kr. så arbejdsgruppen har bedt byens foreninger og institutioner om at støtte projektet med donationer, sponsorløb eller andet.

Nu melder BBI sig på banen med et arrangement. Lenette Carlsen fortæller: 

”I samarbejde med BBI, arrangerer jeg, lørdag den 17. september ZUMBATASTISK ZUMBA PARTY! Dørene åbnes kl. 11.30 og der bliver tale om en 3 timers event, hvor der danses cirka 3 x 45 minutter. Instruktørerne er Steen Lund fra Vild med dans/zumba-city.dk og Morten Riis fra Zumba-city.dk samt mig selv”.

Morten Riis og Steen Lund - Zumba i Bylderup

”Desuden vil der være mulighed for at supplere ens zumba-udstyr” fortsætter Lenette, ”da Ilovez.dk kommer forbi med deres stand, hvor man kan købe zumbatøj, sko og andet tilbehør”.

”I det hele taget venter der deltagerne en Zumba-oplevelse ud over det sædvanlige, for Discoteque Flashdance sørger for professionel sound og lysshow”.

”Der er ingen tvivl om, at deltagerne vil være godt møre efter de 3 timer, og vi er derfor glade for, at byens to Spar-købmænd – Per og Holger – sponsorerer vand og frugt til alle deltagerne og Combino Spedition Aps i Toftlund forærer en drikkedunk til alle deltagere”.

”Hele overskuddet går til etablering af multibanen”, slutter Lenette, ”så der er god anledning til at kombinere en god sags tjeneste, med det at få sved på panden”.

Pris: kun 175 kr. ved tilmelding inden den 9. september – derefter/i døren 200 kr.

Tilmelding kan ske via mail: lenette@os3.dk eller sms til 24 25 61 26

Plakat til print kan hentes her! Hæng den gerne op et sted, du synes!