Nyheder / NYHEDSARKIV 2014 / Andet kvartal / Børn i Kamhluswa spiller nu fodbold i BBI-trøjer

Børn i Kamhluswa spiller nu fodbold i BBI-trøjer

En hilsen fra Anne Jensen, som arbejder som guide i Sydafrika for rejsebureauet Afrika-Safari.

Hun har været på besøg på Kamhluswa EduCode – Primary School i Sydafrika med en masse BBI-fodboldtrøjer.

Anne skriver:
Skolen har omkring 250 børn på skolen i alderen 5/6 – 14/15, Grade 0 – 7.

Det er en engelsktalende primary school, skole inspektøren er fra Ghana og udover de sydafrikanske lærere – har de også en enkelt fra Nigeria. 

 Principal/Skoleinspektør: Comfort A. Darkey i midten af billedet i den sort/hvide bluse.

Det er en skole, som har en del sport på skemaet, og børnene har mulighed for at deltage i provinsielle og nationale stævner i forskellige sportsgrene.

De havde ingen fodbolduniformer på skolen, så når de skulle ud og spille kamp – kom børnene i eget tøj, eller de lånte uniformer fra en anden skole.

Skolens fodboldhold stillede op til fotografering, lærerne ville meget gerne, at de skulle sidde ordentligt og pænt – hvilket de også gjorde, men til sidst sagde jeg at de kunne gøre præcis, hvad de havde lyst til – hvilket der kom et par lækkert impulsive billeder ud af.De blev MEGET glade for donationen, og jeg er sikker på at de vil repræsentere Bylderup Burkal Idrætsforening og Sydbank med stolthed.

Skulle hilse fra dem alle, samt skoleinspektøren, og sige tusind, tusind tak!!


 Sidste billede blev taget lige inden afgang fra skolen – som man kan se på billedet opstod der lidt kaos da vi skulle sige farvel! Mange glade børn ville med på billedet.

MAJ 2014