Nyheder / NYHEDSARKIV 2017 / Første kvartal / BOG´s gymnastikopvisning blev et stort tilløbsstykke

BOG´s gymnastikopvisning blev et stort tilløbsstykke

Lørdag den 18. marts afholdt Bylderup- og Omegns Gymnastikforening (BOG) deres forårsopvisning i Bylderup Idrætscenter, og i den forbindelse blev BOG´s 40 års jubilæum samtidig markeret.

Gymnastikopvisningen blev et rigtig stort tilløbsstykke, for der var i alt 373 betalende gæster, og i den forbindelse skal det bemærkes, at børn og BOG´s aktive medlemmer kunne komme gratis ind!

”Det var virkelig en super dag”, fortæller formand for BOG, Lone Andresen. ”7 af vores lokale hold, og 3 gæstehold viste resultatet af vinterens træning, og hele eftermiddagen blev de bakket op, af et veloplagt publikum”.

”I anledningen af jubilæet havde vi arrangeret fællesspisning, inden de 2 sidste hold – Mini Mix og Æ Jungs fra Gørding skulle på”, fortsætter Lone, ”og det initiativ blev der taget rigtig godt imod, for ca. 220 valgte at spise med”.

”Det er ingen selvfølge, at vi år efter år kan stable sådan et flot arrangement på benene”, fortsætter Lone, ”og jeg vil derfor gerne takke alle de engagerede instruktører og hjælpeinstruktører, for deres kæmpe indsats gennem hele sæsonen”.

”Desuden er der mange andre, som på den ene eller anden måde har hjulpet til, for at alt skulle lykkedes på denne dag, og dem skal der også lyde en stor tak til”.

”Til slut vil jeg gerne takke for alle de fine gaver vi har fået i forbindelse med vores jubilæum – bestyrelsen og jeg er virkelig glade for de mange positive tilkendegivelser vi har fået”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
marts 2017