Nyheder / NYHEDSARKIV 2013 / Andet kvartal / Bokwa er godt i gang i Bylderup

Bokwa er godt i gang i Bylderup

Zumba® er vel efterhånden blevet en del af den danske retskrivningsordbog, og nu er tiden så kommet til at lære endnu et nyt ord – nemlig Bokwa®.
 
Bokwa® er den nye fitnessdille og ligesom med Zumba®, er Bylderup-Bov med på noderne, når det handler om at holde sig i god form.

Bokwa® instruktør Lenette Carlsen fortæller: ”Det fede ved Bokwa® er, at det er noget som alle kan være med til – 4-årige, 75-årige mænd og kvinder – det er for alle”.

”Det går kort fortalt ud på at danse bogstaver og tegn på gulvet, og trinnene er ret nemme at lære – ikke noget med at tælle takter som i de fleste danse-fitness-programmer, man skal blot føle musikken og frit bevæge sig til rytmen”, fortæller Lenette og fortsætter ”man kan forbrænde rigtigt mange kalorier i en træningstime, men man styrer selv tempo alt efter evne! Man behøver heller ikke være en superdanser for at være med, - det har ikke meget med dans at gøre”.

Desuden tilføjer hun ”Når du kender trinnene, er det dét! Så uanset om du deltager i en Bokwa® time i Kina, Spanien eller USA, så er trinnene de samme – man behøver ikke spekulere så meget”.

”Det er nok derfor, det allerede er blevet så populært – det hitter verden over – også her i Bylderup”, slutter hun.
 
Holdet i Bylderup-Bov er allerede godt besøgt, men der er tale om et åbent hold, så man kan komme, som man har lyst, og alle er velkomne.JUNI 2013