Nyheder / NYHEDSARKIV 2012 / Andet kvartal / De første spadestik til multibanen er taget

De første spadestik til multibanen er taget

Onsdag den 6. juni begyndte arbejdet med den nye multibane i Bylderup.

Så nu begynder arbejdsgruppen ”Teentown” at kunne se resultatet af de sidste par års arbejde. Det som lige nu er et stykke sort asfalt, vil nemlig blive forvandlet til en multibane, og være klar til indvielse, fredag den 17. august 2012.

Multibanen bliver bygget op i vedligeholdelsesfri materialer. Tre tilbud blev indhentet, og de billigste tilbudsgivere var de lokale entreprenører og håndværkere: Lendemark Entreprenørforretning v. Jens Jørgen Nielsen, TL Byg v. Torben Lund, og Al-Ka Hegn og Porte v. Allan Gehrt. Desuden har Peter Brockhattingen uden beregning sørget for udarbejdelse af de tegninger, som var nødvendige for at få en byggetilladelse i hus.

Når banen står færdig, vil det stort set kun være fantasien der sætter grænser for, hvad den kan bruges til. Oplagte aktiviteter er naturligvis håndbold, fodbold, basket og hockey.

Men det er ikke kun i sommerperioden, multibanen kan anvendes. De sidste vintre har været lange og kolde, og multibanen er derfor lavet på en sådan måde, at man kan overrisle den med vand, hvorefter et par døgn med frostvejr skulle resultere i den fineste skøjtebane.

Invielse forventes d. 17. august.

JUNI 2012