Nyheder / Digital dannelse og en MEGA edderkop!

Digital dannelse og en MEGA edderkop!

”Børnehaven Blæksprutten har haft et forløb med digital dannelse”, fortæller Imi der er pædagog i børnehaven. ”Christoffer fra Aabenraa biblioteker og kulturhus har besøgt børnehaven flere gange i løbet af året”.

”Her har han haft små robotter med, som børnene har været meget optaget af”. ”De tre robotter, Kubo, Blue Bot og Rugged Robot, kan nemlig forskellige aktiviteter og tricks, og børnene har lært at programmere dem til at lave forskellige ting”.

”Noget børnene var meget optaget af”, fortsætter Imi, ”var et æg han havde med, og som fungerede som forstørrelsesglas”. ”Forstørrelsesglasset blev brugt til at kigge på forskellige ting: blade, bark, små dyr, både levende og døde”.

”Disse ting og dyr så vi MEGET forstørret på computeren”. ”Så den lillebitte edderkop blev pludselig til en MEGA stor edderkop, med behårede ben!”.

”Både børnene og pædagogerne er enige om, at det har været et rigtig sjovt og lærerigt forløb”, slutter Imi, ”og Christoffer synes, at vi har nogle meget nysgerrige og interesserede børn.