Nyheder / NYHEDSARKIV 2011 / Andet kvartal / Drengenes aften i Cilles Corner

Drengenes aften i Cilles Corner

For en måneds tid siden var der generalforsamling i Bylderup-Bov Fællesringriderforening, hvor overskuddet fra årets ringriderfest 2010 blev overrakt til nogle af byens foreninger.

Cilles Corner var så heldig at modtage 2.000 kr. Nogle af disse penge blev torsdag den 5. maj brugt på at sætte lidt ekstra kulør på ”Drengenes aften”.

”Gavechecken fra Bylderup-Bov Fællesringriderforening gjorde det muligt at tage drengene med til Øster Gammelby ved Højer, hvor de fik mulighed for at køre Bokart”, fortæller leder af ”Cilles Corner”, Sylvia Bjørn Pedersen.

”Drengene fik kørt mange omgange, og et par af dem måtte også sande, at for meget fart kunne betyde, at de kom lidt på afveje”, fortsætter Sylvia, ”men sikkerheden hos Ejgil Sørensen i Øster Gammelby var i top, både udstyrsmæssigt – men også med hensyn til håndtering af kørereglerne - så vi var helt trygge ved det”.”Den megen fart og spænding gav god appetit, så inden vi skulle hjem, hyggede vi os med pizzasnegle, pølsebrød og sodavand”. ”Men det var ikke kun maverne, som var fyldt op, for den støvede bane medførte, at både øjne og ører var fyldt op med støv og sand”.”Det var en rigtig god dag, så vi håber, vi på et tidspunkt kan gentage succesen”, slutter Sylvia ”men så skal vi have pigerne med, så de også har mulighed for at give den gas”.