Nyheder / NYHEDSARKIV 2016 / Første kvartal / Ekstraordinær generalforsamling i Slogs Herreds Hus

Ekstraordinær generalforsamling i Slogs Herreds Hus

Onsdag den 24. februar var der generalforsamling i Slogs Herreds Hus. På dagsordnen var der bl.a. valg til bestyrelsen, hvor der skulle findes 3 nye bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter. Desværre ønskede ingen af de fremmødte til generalforsamlingen at stille op til bestyrelsen, så nu er der indkaldt til ekstraordinær generalforsamling den 15. marts kl. 19:00.

Og situationen er ganske alvorlig, fortæller formand for Slogs Herreds Hus, Inger Aagaard. "Slogs Herreds Hus danner hvert år ramme for en lang række gode arrangementer - senest dilettantforestillingerne i weekenden, hvor ca. 280 tilskuere var vidne til virkelig god underholdning". "Desuden har vi højskoledagene, dans, og arrangementer som eksempelvis Mortens aften, julefrokost, og Sct. Hans aften".

"Dog må vi også erkende", fortsætter Inger, "at tiderne ændrer sig, og økonomien for mange forsamlingshuse - heriblandt også Slogs Herreds Hus - er presset". "Gennem de sidste årtier har antallet af forsamlingshuse i Danmark derfor været stødt faldende".

"I Slogs Herreds Hus har vi derfor et akut behov for, at nogle nye kræfter træder til". "Jeg håber især at der er nogle der har nogle gode idéer, nytænkning, fantasi og visioner, og som har lyst til at vende tilbagegangen til fremgang".

"Jeg ville lyve hvis jeg sagde at det var en nem opgave der venter den nye bestyrelse", fortsætter Inger, "men senest viste dilettant forestillingerne i weekenden, at vores lokale borgere rigtig gerne vil bruge Slogs Herreds Hus som samlingssted, og det giver mig et håb for fremtiden".

"Men den 15. marts er det alvor", slutter Inger, "og jeg vil derfor indtrængende appellere til, at man møder op til den ekstraordinære generalforsamling, for at vise sin støtte til huset".
 
marts 2016