Nyheder / NYHEDSARKIV 2017 / Andet kvartal / Håndboldstævne Kristi Himmelfartsdag i Bylderup-Bov

Håndboldstævne Kristi Himmelfartsdag i Bylderup-Bov

Traditionen tro afholder DGI, Kristi Himmelfartsdag et håndboldstævne.

I år er det de velplejede boldbaner ved Bylderup Idtrætscenter, der lægger græs til stævnet, og det er de to lokale klubber - BBI og SC Saxburg Bülderup - som samarbejder om at afholde arrangementet.

Formand for SC Saxburg Bülderup, Martin Hansen fortæller: ”Vi glæder os meget til at afholde håndboldstævnet Kristi Himmelfartsdag, for det er et traditionsfuldt stævne, som plejer at tiltrække mange håndboldspillere og tilskuere”.

”Vi forventer at ca. 50 hold stiller op, og at alle aldergrupper bliver repræsenteret”, fortsætter Martin, ”for der er åben for tilmeldinger - lige fra U6 - og op til Old Boys”.

”Ofte ser vi, at især senior samt old boys spillere, samler hold fra deres yngre dage, så stævnet bliver en god blanding af håndbold, og hyggeligt socialt samvær med venner og bekendte”.

”Stævnet begynder kl. 9, og omkring middagstid er der fællesindmarch med fællessang, og Kirsten Christensen holder tale”.

”Og jeg kan love at vi vil gøre vores til, at stævnet bliver en succes”, slutter Martin, ”for på pladsen kan man bl.a. købe grillpølser, øl og vand”. ”Og så sætter vi vores lid til, at vejrguderne, de mange håndboldspillere samt tilskuere, sørger for at det bliver et rigtig godt stævne”.

 
 
 
Maj 2017