Nyheder / NYHEDSARKIV 2016 / Fjerde kvartal / Idrætsudvalget inviterede til klubbuilding

Idrætsudvalget inviterede til klubbuilding

Fredag den 28. oktober inviterede de to idrætsforeninger, SC Saxburg/Bülderup og Bylderup Burkal Idrætsforening (BBI) alle interesserede til et arrangement om klub-building.

Og det blev et tilløbsstykke, for ca. 150 personer valgte at møde op i Bylderup Idrætscenter for at se og høre, hvad foreningernes havde på hjerte.

Formændene for SC Saxburg/Bülderup, Martin Hansen og BBI, Bjarne Paulsen fortæller:
 

“Egentlig begyndte hele processen for ca. 9 måneder siden”, fortæller Bjarne Paulsen, “for dengang blev jeg overtalt til at invitere Jysk Håndbold Forbund på besøg for at introducere os for projekt: Klub-building”.
 

“Og her 9 måneder senere kunne vi så i løbet af et par timer give alle de interesserede et rigtigt fint indblik i, hvordan vi styrer foreningerne ud fra en årsplan, hvilke opgaver vi har samt hvor meget tid, vi bruger på opgaverne, hvordan økonomien er skruet osv.”. “Desuden havde vi lejlighed til at fortælle om de opgaver, som vi godt kunne bruge nogle flere frivillige hænder til at få løst”.

“Især var det positivt at se hvor mange personer, der skrev sig på som interessenter til at løse opgaver”, fortsætter Bjarne, “eksempelvis hjælpe til ved halballer, DGI håndboldstævnet Kristi Himmelfartsdag osv.” “Disse håndsrækninger er en hjælp for os i bestyrelserne og de forskellige udvalg, og de er i øvrigt også en forudsætning for, at vi kan fortsætte det høje aktivitetsniveau samt bibeholde de lave kontingentsatser”.
 

“Og så er det jo bare helt kanon at se den kæmpe opbakning, der bliver vist os sådan en aften”, supplerer Martin Hansen, “for i løbet af de 4 korte workshops deltagerne skulle igennem, fik vi en masse nye input, holdninger og tips til, hvad vi kan gøre anderledes og bedre”, fortsætter Martin, “og det er helt sikkert noget, vi vil tage til os og arbejde videre med”.

“Til slut er det desuden værd at bemærke”, slutter Martin og Bjarne, “at nu har Jysk Håndboldforbund Kreds 7 understøttet disse klub-building projekter forskellige steder, og ingen andre steder har de set så stor opbakning som her hos os, og det kan vi jo kun være rigtigt glade for og stolte af”.
 
NOVEMBER 2016