Nyheder / NYHEDSARKIV 2017 / Fjerde kvartal / Juleduo besøger Bylderup Bov

Juleduo besøger Bylderup Bov

Søndag d. 3. december bliver der lejlighed til at nærme sig lidt julestemning.
Duoen Hans Jørn Østerby og Mai-Britt Vibe Dørken giver koncert i Bylderup-Bov.
Om sig selv og koncerten skriver de:

Maj-Britt Vibe Dørken
Har igennem de sidste 15 år sunget i forskellige gospelkor. Hun er fast korsanger i det anerkendte Opstand Gospel Choir, hvor hun bla. har opvarmet for Kirk Franklin i Forum Kbh, men har også medvirket i andre kor som fx Gunnertoft Gospel Choir. Mest kendt er hun måske for sin rolle som
solist og forsanger i orkestret "Himmelblå" der igennem de sidste 14 år har udgivet 3 CDer og spillet deres egne inspirerende fortolkninger af de gamle salmer rundt om i landets kirker.
(Se evt. mere på http://himmelblaasalmer.dk eller https://www.facebook.com/himmelblaasalmer

Hans Jørn Østerby
Har optrådt i mere end 30 år, både som sanger og sangskriver og som tryllekunstner, bugtaler m.m. Han har lavet et utal af kirkekoncerter og forestillinger i kirker både i Danmark og i udlandet.
(Se evt. mere på http://hjosterby.dk)

Koncerten
Sammen laver de en 60 minutters intens, stemningsmættet, hjertevarm julekoncert med både de kendte og elskede julesange og carols, men også med noget af det knapt så kendte. Maj-Britt er leveringsdygtig i det smukke og nænsomme, og Hans Jørn byder ind med viser og sange om julen - også når den ses fra en anden side end den mest almindelige.

Koncerten afholdes i de nyligt indviede lokaler, LM Bylderup-Bov.

 
 
 
November 2017