Nyheder / NYHEDSARKIV 2017 / Fjerde kvartal / Julemanden blev vækket

Julemanden blev vækket

Traditionen overnatter julemanden og hans kone i Bylderup-Bov, når de farer land og rige rundt i forbindelse med deres juleforberedelser.

Og da de har et travlt juleprogram er det vigtigt, at middagsluren ikke bliver for lang. Søndag den 3. december samledes derfor flere hundrede mennesker på torvet i Bylderup-Bov, inden de i samlet flok gik ned bag siloerne for at kalde på julemanden.

Og frem kom de - julemanden og hans kone! Sammen med de mange forventningsfulde børn gik de ind i Danish Agros lade, hvor der var et flot pyntet juletræ, og hvor de mange fremmødte kunne lune sig med gratis gløgg, æbleskiver og varm cacao.

Drillenisserne var der også – og sådan nogle har det med at være i drillehumør – så der blev kastet med ris efter de mange fremmødte.

Blasorkestret fra Tinglev spillede julemusik, og børnene kunne snakke med julemanden og hans kone, og fortælle om deres mange juleønsker.

I et hjørne af laden var opstillet lille tribune, lavet af halmballer. Her kunne børnene lege, og sidde og nyde deres godteposer. En tryllekunstner sørgede for juletryllerier, og sammen med hans - lidt frække - æsel, fortalte han juleevangeliet.

Alt i alt en fantastisk hyggelig eftermiddag.

Bag arrangementet står borgerforeningen, Luthersk Missionsforening og Bylderup-Bov frivillige brandværn, samt - ikke mindst - flere velvillige sponsorer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
December 2017