Nyheder / NYHEDSARKIV 2016 / Fjerde kvartal / Julemanden og hans nissekone skal vækkes

Julemanden og hans nissekone skal vækkes

Julen nærmer sig med hastige skridt, og i forbindelse med at julemanden farer land og rige rundt op mod jul, har han en overnatning i den gamle A/S C. Carstensen lade i Bylderup-Bov. Og som noget helt nyt har han i år meddelt, at han i år medbringer sin nissekone på sin lange tur!

Da både julemanden og nissekonen begge har et særdeles godt sovehjerte, er det med deres stramme program op mod jul ekstra vigtigt, at deres middagslur ikke bliver alt for lang. Så derfor skal de vækkes søndag den 27. november kl. 14.30.

Sidste år så julemandens tøj lidt slidt ud da han ankom til Bylderup-Bov, så i år har julemanden fået en julegave på forskud fra borgerne – nemlig nyt tøj fra top til tå. Mon ikke nissemor også er ganske godt tilfreds med, at han igen kan føre sig frem med stil?

Traditionen tro kan man bestille slikposer ved byens lokale købmænd, blasorkestret fra Tinglev sørger for at spille op med julemusik, og der vil være underholdning i form af ”Gittes tryllerier”. Der bliver som altid serveret gløgg, varm kakao og æbleskiver.

Så der er garanti for, at borgerne i Bylderup-Bov igen i år kommer i sand julestemning. Kirkens Korshærs afholder landsindsamling samme dag, og deres genbrugsforretning i Bylderup-Bov holder i den forbindelse åbent, hvor man kan købe julepynt og juledekorationer.

Bag arrangementet står traditionen tro Borgerforeningen, Bylderup-Bov Frivillige Brandværn, og Luthersk Missionsforening.
 
 
 
 
 
November 2016