Nyheder / NYHEDSARKIV 2012 / Fjerde kvartal / Julemanden skal vækkes

Julemanden skal vækkes

Som bekendt tager julemanden en overnatning i den gamle A/S Carstensen lade i Bylderup-Bov, når han i december måned er land og rige rundt for at gøre klar til juleaften.
 
I år har drillenisserne desuden planlagt, at deres årlige nissekonference skal afholdes i de hyggelige omgivelser i Bylderup-Bov, så der vil være ekstra mange drillenisser tilstede. Men nu er både julemanden og drillenisserne også kendt for, at de har et rigtigt godt sovehjerte, og for at vi sikrer os, at de ikke sover hele dagen væk, så er det vigtigt at børn og barnlige sjæle møder op ved A/S Carstensen laden søndag den 2. december kl. 14:30, for da skal julemanden vækkes.
 
Efter vækningen af julemanden er der fælles dans om juletræet i Danish Agros lade. Her vil der blive serveret æbleskiver, glögg og varm kakao til alle. Børnene får juleposer, og disse kan man bestille ved byens lokale Spar købmænd.
 
Haderslev Brassband sørger sammen med et lokalt pigekor for den rigtige julestemning.
 
Som de øvrige år, er det Borgerforeningen, Luthersk Missionsforening og Bylderup-Bov Frivillige Brandværn, som står for arrangementet.

NOVEMBER 2012