Nyheder / NYHEDSARKIV 2011 / Sportsnyheder / Landsmesterskab i håndbold

Landsmesterskab i håndbold

I weekenden blev der i Bylderup afholdt landsmesterskaber i håndbold. 299 spillere, fordelt på 27 drenge og pigehold i årgangene U10 og U12.
 
Den meget våde sommer har været et stort samtaleemne, men denne weekend flaskede det hele sig for arrangørerne, SC Saxburg og BBI, som var tilsmilet af sol og temperaturer over 20 grader.
 
En glad – men også træt formand for BBI, Bjarne Paulsen fortæller: ”Det har bare været en super weekend, for både lørdag og søndag var vejret perfekt til håndbold”.
 
”Desuden må jeg rose de mange frivillige, som har stillet deres hjælp til rådighed, lige fra vi begyndte at stille op i torsdags, til vi skulle i gang med oprydningen søndag”.
 
”Det var en fornøjelse at være en del af dette samarbejde, for man kunne virkelig mærke, at alle de frivillige hjælpere trak på samme hammel og ville have, dette arrangement skulle være en succes”.
 
”Og ordet succes kan sagtens bruges i denne sammenhæng”, fortsætter Bjarne, ”for i bestræbelserne for at gøre denne slags stævner bedre og bedre, opererer DGI med et princip om, at de vil forsøge at finde 5 fejl ved arrangementet”.
 
”Selvom de gjorde sig store anstrengelser, lykkedes det dem kun at finde én fejl”. ”Denne fejl bestod i, at vi var kommet til at vende et DGI flag på hovedet - og dette afspejler vist meget godt, på hvilket niveau vi har afviklet dette landsmesterskab”.
 
”Samtidig er der også grund til at takke Bylderup Skole for deres gæstfrihed. Skolen tilbød nemlig at huse vores overnattende spillere og trænere, og det betød at alle deltagerne var samlet omkring idrætscentret”.
 
”Rent sportsligt er vi også godt tilfredse, for det lykkedes vores dygtige U12 piger fra SC BBI at vinde guld”.
 
”Efter sådan en weekend er man træt”, slutter Bjarne, ”men modsat er jeg også blevet bekræftet i, at et godt sammenhold betyder, at vi kan få store ting til at lykkes”.
 
U12 GULDVINDERNE



Se mange flere billeder her