LM 2011 U10 - U12

Alt var timet og tilrettelagt til allermindste detalje, da SC Saxburg og BBI i weekenden, d. 19.-21. august, var vært ved Landsmesterskaberne i håndbold for U10 og U12 drenge og piger. 

Vejrguderne viste sig fra deres bedste side til dette fantastiske udendørsarrangement. Der var god stemning blandt deltagerne, og publikum fik en masse flot håndbold at se. Der var godt gang i pølsesalget og i frugtboden og bespisningen for alle spillere og ledere var lækker og indbydende, utrolig flotte anretninger som blev serveret i hallen.

Holdende var indkvarteret på Bylderup skole, dog havde vores egne U10 og U12 drenge slået telte op i Fam. Carstensens have.

Alt i alt forløb weekendens LM som det skulle, det hele sad "lige i skabet". Der var stor ros til SC Saxburg og BBI fra byens borgere, fra de tilrejsende deltagere og ledere og ikke mindst fra DGI. Så vi kan takke alle de frivillige hjælpere og bestyrrelsen for det succesfulde forløb weekenden over og fordi de satte os på landkortet. Godt gået. Et stort tillykke skal lyde til SC Saxburg/BBI´s U10 og U12 drenge med hhv. deres flotte 5. og 4. plads og ikke mindst tillykke til U12 pigerne med guldet, super flot.

RESULTATER:

U10 PIGER
1. plads: Vojens HK1
2. plads: Sønderris
3. plads: Åstrup
4. plads: Lyngå-Lerbjerg
5. plads: Vojens HK2
 
U10 DRENGE
1. plads: GOG
2. plads: Hammel
3. plads: SGI
4. plads: Team Helsinge
5. plads: SC Saxburg/BBI
6. plads: SMUT BG
7. plads: Raklev SG&I
8. plads: MUIF
 
U12 PIGER
1. plads: SC Saxburg/BBI
2. plads: Grindsted
3. plads: HUK
4. plads: Holbæk HK
5. plads: Vidar/Ulkebøl
6. plads: Lystrup
7. plads: Korsør-Tårnborg
8. plads: Åstrup
 
U12 DRENGE
1. plads: MUIF
2. plads: Team Haderslev
3. plads: SGI
4. plads: SC Saxburg/BBI
5. plads: HUK
6. plads: HK Lammefjorden