Nyheder / NYHEDSARKIV 2011 / Første kvartal / ”Løb med DGI” kom flyvende fra start

”Løb med DGI” kom flyvende fra start

Der var stort fremmøde, da der mandag aften var informationsmøde om ”Løb med DGI” i Bylderup Idrætscenter. ”Løb med DGI” er startet op i samarbejde med Bylderup- og Omegns Gymnastikforening (BOG).

”Over 50 interesserede mødte op. Desuden har en del inden mødet tilkendegivet, at de ønsker at tilmelde sig et af de 5 hold, men at de ikke havde mulighed for at deltage mandag aften, så det tegner lovende”, fortæller en af de 17 trænere, Mette Køcks.


Målsætningen for de enkelte niveauer er, at de efter 30 ugers træning vil kunne gå/løbe:

Niveau Gang : Gå 60 minutter uden pause (har aldrig motioneret tidligere, eller skal langsomt i gang).

Niveau 1: løbe 5 km (kan finde på at tage cyklen et par gange om ugen).

Niveau 2: løbe 8 km (kan finde på at tage cyklen et par gange om ugen).

Niveau 3: løbe 10 km (løber lidt eller dyker anden idræt en til to gange om ugen)

Niveau 4: Løbe en halvmaraton (vant til at løbe 5-6 km et par gange eller tre om ugen).

Der vil være mulighed for at skifte hold undervejs.

Opstart er onsdag den 23.03 kl. 17.30 fra Bylderup Idrætscenter, herefter vil der være træning onsdage kl. 17.30 og søndage kl. 11.00.

”Vi er naturligvis meget glade for den store interesse, der har været for løbeholdet, og i sidste uge var samtlige 17 løbetrænere på kursus, så de er klar til at motivere deltagerne, og nu glæder de sig bare til at komme i gang”, fortæller Mette og fortsætter: ”I øvrigt var det nemmere end forventet at finde de nødvendige trænere, og at så mange har takket JA til denne tjans betyder så også, at arbejdsbyrden for den enkelte træner bliver mindre”.

”Fra DGI har trænerne modtaget nogle flotte løbejakker, så de nu er let-genkendelige, når de skal ud og løbe på gader og stræder”, slutter Mette.