Nyheder / NYHEDSARKIV 2014 / Fjerde kvartal / Nye bluser til BOG løbehold / Mørket lagde sig over multibanen

Mørket lagde sig over multibanen

Lørdag den 18. oktober blev den nyetablerede belysning ved multibanen i Bylderup indviet.
 
Borgerforeningen nedsatte for ca. et års tid siden et ”Ungdomsudvalg”, hvor en gruppe unge mennesker sammen med formanden for Borgerforeningen, Heinrich Lüllau, satte sig som mål at få etableret belysning ved Multibanen, således den også kan bruges i de
sene timer.
 
Som sagt så gjort, ”Ungdomsudvalget” kom i mål med deres mission. Takket være støtte fra Sydbank Fonden, Ringriderforeningen og den lokale virksomhed Matronics, kunne Heinrich Lüllau – alt imens tusmørket lagde sig over banen - indvi belysningen med et
fodboldstævne.


 
Via et tryk på en kontakt ved banen lyser de 2 kraftige LED-lamper i 50 minutter. Er formen så god at kræfterne ikke er brugt efter en lille times tid, så trykker man blot igen - og vupti - så har man 50 nye minutter med lys på banen. Smart!
 
Fodboldstævnet, som bestod af 4 hold ialt - hvoraf der var 3 hold med yngre spillere og 1 hold af ældre spillere - blev i øvrigt vundet af et ungt ”Barcelona” hold. 
 
At dømme efter indsatsen på banen kunne de 3 yngre hold sagtens spille nogle ekstra kampe, hvorimod holdet med de ældre spillere var ved at være godt møre til sidst, og så er det jo rart, at lyset slukker helt af sig selv.
 
 
OKTOBER 2014