Nyheder / NYHEDSARKIV 2013 / Andet kvartal / Ny formand i Borgerforening

Ny formand i Borgerforening

Ved Borgerforeningens generalforsamling er Tanja Petersen valgt som ny formand.

" Vi er kun en lille by i størrelse, men en stor i gørelse. Vi har mange muligheder for fritidsinteresser, fælles arrangementer og fester! Så lad os i fællesskab ta´ ansvar for at fortælle de gode, positive historier til glæde og gavn for os alle", siger den nye formand.

Tanja fortæller om Borgerforeningens bestyrelses måde at arbejde på:
"Vi prøver at løfte os selv op i helikopterperspektiv og se ud over byen. Vi tænker på, hvordan kan vi være med til at skabe et bredere samarbejde til gavn for os alle. Vi har et ønske og et håb om, at byen kan se muligheder i at arbejde sammen, hvilket styrker fællesskabet og øge vores kendskab til hinanden." 

Besøg af en fremmed

Generalforsamlingen fik en fremmed dame på besøg. Damen kom forsinket, fordi hun ikke kunne finde vej pga. de forskellige navne: Lendemark, Bylderup og Bylderup Bov. "Uden GPS havde jeg aldrig fundet jer!"
Hun ville deltage, fordi hun synes Bylderup Bov er et godt sted at bo: "her vil jeg blive gammel. Her er fællesskab og man kalder en spade for en spade".

Årets hus gik til Heidi Jessen og Hido Gribic for deres hus på åglimt 10.


Polikere bakker op om Bylderup Bov


De 55 fremmødte til generalforsamlingen fik en god diskussion med de tre lokale politikere Kurt Andresen, Kirsten Christensen og Jan Toft Jensen. Kommunen vil gerne støtte de mange initiativer i vores by, men der er brug for meget frivilligt arbejde. "Der er ikke meget, der kommer let til os her på landet"

Emnerne ramte bredt: fra dagpleje til plejehjem. Og foreningerne blev opfordret til i fællesskab at søge om en bypedel.APRIL 2013