Nyheder / NYHEDSARKIV 2011 / Første kvartal / Ny hjemmeside

Ny hjemmeside

Det syder og bobler i Bylderup-Bov, og dette på en positiv måde!

Efter sidste års lancering af udviklingsplanen for Bylderup-Bov, Bylderup og
Lendemark er der sat meget i gang i byen. Borgerforeningen nedsatte fire
arbejdsgrupper, som har været aktive de sidste 10 måneder.

-En stigruppe arbejder på at få flere cykelstier og løberuter.
-En gruppe udvikler aktiviteter specielt til de unge fra 14 år og opad.
-En tredje gruppe arbejder på oprettelse af et lokalråd.
-Den fjerde gruppe, pr-gruppen, arbejder med at synliggøre området.

"Der sker jo rigtig mange positive ting i Bylderup-Bov", fortæller tovholder for pr-gruppen, Ingrid Bucka. "Tidligere har vi måske bare ikke været gode nok til at videreformidle disse gode historier".

”Vi har ændret strategi over for pressen. I stedet for at vente på, at aviserne og ugeaviserne skriver noget om Bylderup-Bov, er vi nu begyndt at sende pressemeddelelser om de ting, som foregår her i nærområdet. Vi har været så heldige, at Lasse Aakjer Hansen gerne vil tage udfordringen op og være vores journalist."

"PR-gruppen har lavet ny hjemmeside, således at den nu fremstår i et moderne og indbydende layout. Det færdige resultat er vi meget stolte af", fortsætter Ingrid.

Hjemmesidens webmaster er Lenette Gjelstrup Carlsen i samarbejde med Olga Bladt og Lis Johannsen.

”Formålet med hjemmesiden er at orientere om, hvad Borgerforeningen har gang i, og hvad der ellers sker i byen og omegnen! Denne hjemmeside er borgernes side. Hvis du har et arrangement, der skal offentliggøres, eller hvis du har beskrivelser og billeder fra begivenheder - så skriv til os”, siger webmaster Lenette.

”Samtidig har vi en efterlysning til alle: Ligger du inde med gamle billeder af byens ejendomme og gader, billeder af byggeriet med hallen, friluftsbadet osv., så vil vi meget gerne låne dem, så vi kan få lagt dem ind på siden”, afslutter hun!