Nyheder / NYHEDSARKIV 2011 / Fjerde kvartal / Orienteringsløb i BYBR

Orienteringsløb i BYBR

I flotteste solskinsvejr kunne Bylderup-Bov Rideklub afholde årets orienteringsløb på hest.
Rideklubberne i Bolderslev, Tinglev og Jejsing var inviteret og rigtig mange havde meldt sig til.

36 ryttere deltog og de fleste var på 2-mandshold. Alle hold havde tilmeldt sig med team-navne, så der var bl.a. ”Jokerholdet”, ”Perlerne”,  ”Kai og Andrea” og ”Team Tøzzer” undervejs.

Ruten var ca. 10 km lang, og undervejs var der fordelt 8 poster, hvor rytterne enten skulle løse opgaverne på hest eller på jord. Der var spil med navne som  ”Kommodeben”, hvor man klemte et æble mellem knæene og skulle gå en tur. ”Omvendt verden”, hvor man skulle finde den rigtige rækkefølge på bogstaver. ”Højt til vejrs”,hvor der skulle gåes på stylter. ”Sikke noget møg”, hvor bogstaverne i rigtig rækkefølge gav ordet hestepære. Ved ”Værsgo sid ned” skulle rytterne ramme en flaskehals med en kuglepen og ved posten ”Magnetisme” skulle værktøj samles op med en magnet bundet bagpå. Ved ”Åh nej, det sneer” skulle en ”blind” rytter hælde en portion mel på hovedet af sin part. Ved hjemkomsten til rideskolen skulle en parcour rides på banen ved spillet ”op og ned og frem og tilbage”

Til afslutning var der varm suppe, saft, kaffe og kage i rytterstuen.

Vinderne blev kåret og det blev ”Team 3èr ponyer er bedst” (Stefanie og Mie L.), samt ”98`erne” (Mai og Maya) hos børnene og ”Team Søby” (Malene og Peder) samt ”Team M&Ms” (Mie og Marie) hos de voksne.

Lokale erhvervsdrivende havde sponsoreret præmierne. En stor tak for det.

OKTOBER 2011