Nyheder / NYHEDSARKIV 2013 / Fjerde kvartal / Orienteringsløb i BYBR

Orienteringsløb i BYBR

Bylderup-Bov Rideklub afholdt årets orienteringsløb, hvor både ryttere, hestevogne og løbere var inviteret. Venner og de omkringliggende rideskoler var inviteret.

22 ryttere på 2 mandshold og 2 hestevogne med besætning deltog.

Alle hold havde tilmeldt sig med team-navne, så der var bl.a. ”Regnbue og hendes fanger”, ”Bondekonerne”, ”Agathe og Gertrud til ninjahest” og ”Drivende skyer” undervejs.

Som noget nyt var der i år præmie til bedste udklædning, og den gik til ”Indi-girls” (Amy og Mieke)

Ruten var ca. 12 km lang, og undervejs var der fordelt 8 poster, hvor rytterne enten skulle løse opgaverne på hest eller på jord. Der var spil med navne som ”Stik”, hvor man med forbundende øjne skulle sætte en hale på en hest. ”Ups”, hvor deltagerne kastede et rå æg til hinanden, indtil ægget bristede og afstanden blev målt. Her var rekorden på 18 m. ”Uhmm, hvor lækker”,hvor der skulle smages og gættes. ”Hold tungen lige i munden”, hvor der blev redet slalom. Ved ”Sugemalen” skulle en bordtennisbold suges op og flyttes. Ved ”Kalveknæ” skulle rytterne gå en rute med et æble mellem knæene og ved ”De små synger” skulle der gættes sange mm. Ved hjemkomsten til rideskolen var post 8, hvor man skulle fange et stykke æble i en skål vand (uden hænder) hvorefter man skulle finde frem til vingummi i en mel-skål.

Til afslutning var der Christians varme suppe, saft, kaffe og kage i rytterstuen. Takket være en stor flok engagerede hjælpere kunne også dette orienteringsløb gennemføres uden problemer.

Vinderne blev kåret og ved børnene gik 1. pladsen til ”Flagrende sommerfugle” (Christina og Julie) og 2. pladsen gik til ”De Crazy`e Piger” (Michelle og Trine).

Ved de voksne vandt ”The Cowboy Girls” (Lea H. og Benedikte) foran ”Prinsesserne” (Lea L. og Emilie) 

Lokale erhvervsdrivende havde sponsoreret præmierne. En stor tak for det.

OKTOBER 2013