Nyheder / NYHEDSARKIV 2015 / Fjerde kvartal / Orienteringsløb i Bylderup-Bov Rideklub

Orienteringsløb i Bylderup-Bov Rideklub

 
Bylderup-Bov rideklub har afholdt årets orienteringsløb, hvor både ryttere, hestevogne og løbere var inviteret.
Det blev et stort tilløbsstykke og i alt 44 hold deltog, hvoraf der var 2 løbehold, 5 hestevogne og 37 rytter-hold, dvs. der var 102 deltagere samt en masse hjælpere ved posterne og på rideskolen.
 
Deltagerne kom fra nær og fjern, bl.a. fra Ribe og der var også deltagere fra Tyskland Alle hold havde tilmeldt sig med sjove team-navne, så der var bl.a. ”Vikinger”, ”De farverige”, ”Manfred og Damerne”, ”Grå Guld” og ”Tyksakkerne” undervejs.
Ruten var ca. 12 km lang og undervejs var der 8 poster, hvor deltagerne skulle løse sjove og udfordrende opgaver.

Der var spil med navne som ”Mr. X-ben”, hvor man skulle gå en rute med en tennisbold mellem knæene.
”Mørke”, hvor deltagerne skulle samle et puslespil med bind for øjnene. ”Hjernegymnastik”, hvor man skulle huske rækkefølgen af 12 kort ”Prut, prut, pruuut”, hvor der føres en pen på snor i en flaske.
Ved ”Dum eller klog” skulle der rides/løbes med bogstaver og gætte løsningsordet og ved ”Æggedans” skulle deltagerne kaste med rå æg.
Ved ”Bliv da hængende” skulle man spille stanggolf og ved hjemkomsten til rideskolen var post 8, hvor man skullebygge et højt tårn af toastbrød og pinde ved spillet ”Højhus”

Til afslutning var der varmt suppe, saft, kaffe og kage i ridehallen, som var godt fyldt op med deltagere, hjælpere og gæster fra byen. I alt har der nok været ca. 150.
Takket være en stor flok engagerede hjælpere kunne også dette orienteringsløb gennemføres uden problemer.

Vinderne blev kåret og ved børnene gik 1. pladsen til ”Muldyret og Plethesten” (Mie K. Lorenzen og Line Wollesen) og 2. pladsen gik til ”De farverige” (Signe Kokholm, Amy Bucka og Ditte Petersen)
Ved de voksne vandt ”Kagekællingerne” (Diana Thielemann, Leni Martensen, Jannie Jakobsen, Britt Rathjen ) foran ”Indiana Jones” (Johanne og Jannie N.)
Bedste udklædning gik til ”Smølferne” (Mieke Larsen og Christina Seiferheldt) og ”Spider Women” (Charlotte og Lisbeth Lagoni)
Lokale erhvervsdrivende havde sponsoreret præmierne.
Et stort tak for det.
 
 
 
 
 
 
 
 
Oktober 2015