Nyheder / NYHEDSARKIV 2017 / Første kvartal / Over 300 til dilettant i Bylderup

Over 300 til dilettant i Bylderup

I weekenden opførte Slogs Herreds Amatører deres årlige dilettantforestillinger i Slogs Herreds Hus, og til aftenforestillingen i lørdags kunne man næsten melde helt udsolgt!

”I løbet af de seneste år har vi hvert år kunne mærke en stigende interesse for vores skuespil”, fortæller instruktør Dorthe Nissen. ”I år kan jeg så konstatere, at vi med over 300 tilskuere til weekendens 3 forestillinger, har sprængt alle rammer”. ”Efter den sidste forestilling i søndags, var skuespillerne godt trætte, men de var også utrolig taknemmelige for den fantastisk store opbakning de fik fra det medlevende publikum, både lørdag og søndag”.

”Samtidig vil jeg gerne takke vores scenemestre, Kisse, Henrik og Andreas, for vi er så priviligerede bare at kunne fortælle dem hvilke idéer vi har til sceneopsætning, og vupti er det løst, det er virkelig et kæmpe aktiv at have den slags hjælpere”, fortsætter Dorthe, ”og så er der jo vores dygtige sufflør nede i kassen, Conni, som til selve forestillingerne kunne tage den rimeligt med ro, men som i øveperioden har haft sit hyr med at holde skuespillerne på rette spor”.

Formand for Slogs Herreds Hus, Rasmus Jensen var også mere end tilfreds efter en travl weekeend. For han ud over at have formandskasketten på i Slogs Herreds Hus, var han også skuespiller på scenen, i form af hypnotisøren Daleif.

”Jeg er utrolig glad for den store opbakning, og den gode stemning der var til alle 3 forestillinger”. ”Det som vi fra bestyrelsen især glæder os over, er det brede publikumsmix, at både de unge samt ældre fra byen bakker op, og kommer til vores dilettant”. ”På scenen skulle jeg foretage en festhypnose, og det var som om den forplantede sig til publikum, for stemningen var virkelig fantastisk nede i salen”, fortæller Rasmus med et grin.

”Men nu er det ikke sådan at vi hviler på laurbærene”, fortsætter Rasmus, ”for vi evaluerer på alle vores arrangementer, og har vi nogle idéer til, hvordan vi kan forbedre publikums oplevelse til næste år”.

”Og publikum godt begynde at glæde sig”, supplerer Dorthe, ”for selvom skuespillerne var trætte efter weekendens strabadser, så var de alle enige om, at de igen til næste år ville være disponible, hvis jeg har en rolle til dem”.

”Men skulle der være nogle der går med en lille skuespiller i maven, og som gerne vil udfolde sig på de skrå brædder”, slutter Dorthe, ”så skal man bare kontakte mig, gerne inden efteråret, da da det altid er rart at have nogle forskellige typer at vælge imellem når rollerne i stykket skal besættes”.
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2017