Nyheder / NYHEDSARKIV 2015 / Andet kvartal / Ren dag i Bylderup-Bov

Ren dag i Bylderup-Bov

Godt og vel 30 indsamlere mødte op, da Borgerforeningen for Bylderup-Bov, Bylderup og Lendemark søndag den 19. april inviterede til Ren Dag.

Dagen startede på Brandstationen, hvor de fremmødte kunne få et rundstykke og en kop kaffe, alt imens ruterne blev uddelt.

Bestyrelsesmedlem i Borgerforeningen, Johanne Mamsen Matthiessen fortæller: ”Der var nok at tage fat i, for det lykkedes os at samle 150 kg. affald sammen og cirka 500 tomme dåser, og ikke alt affald var uden værdi, for vi fandt også mange flasker og dåser med pant”.

”De lidt mere kuriøse fund var et tandhjul, en advarselstrekant – måske fra en traktor – og en gammel dækgynge”, fortsætter Johanne, ”og et rengøringshold som gik på Burkal Skolevej kunne desværre konstatere, at de kunne samle mindst 150 stykker Sallos bolchepapir op”.

”Så i det område har vi nok at gøre med en slikmund, som har huller i lommerne, for vi går bestemt ud fra, at man ikke smider affald i naturen med vilje”.
 


”På billedet kan i se et af holdende, som i deres trækvogn også havde medbragt lidt proviant til turen, i form af kiks og vand”. ”Til slut vil jeg på Borgerforeningens vegne gerne takke de mange frivillige, der brugte denne formiddag på at forskønne vores område”, slutter Johanne.
 
APRIL 2015