Nyheder / NYHEDSARKIV 2014 / Fjerde kvartal / Så blev julemanden vækket

Så blev julemanden vækket

Alle børn ved naturligvis, at julemanden på sin decemberfærd tager en overnatning i den gamle, hyggelige A/S C. Carstensen lade i Bylderup-Bov.
 
Og traditionen tro måtte byens børn vække ham den sidste lørdag i november måned. Og der var igen i år stor opbakning til arrangementet, da ca. 500 besøgende mødte op. De kunne så nyde livemusik fra Tinglev Blasorkester, samt lune sig med glögg og æbleskiver.
 
Drillenisserne var igen tilstede, og de var i rigtig drillehumør! I dagens anledning var der opstillet et halmballeteater i laden, hvor børnene kunne se en julehistorie med X-factor – som Luthersk Missionsforening havde arrangeret.
 
Formanden for Borgerforeningen, Heinrich Lüllau var glad for, at det igen i år var lykkedes at stable en stor julefest på benene, hvor mange foreninger bakkede op.
Bylderup-Bov Frivillige Brandværn, Luthersk Mission og Borgerforeningen stod for det praktiske. Desuden hjalp spejderne med serveringen, og Familiebasen havde igen i år pyntet op, så alle kunne komme i den rette julestemning!

 
 
DECEMBER 2014