Nyheder / NYHEDSARKIV 2018 / Tredje kvartal / Sponsorat på 10.000 kr. til Ålandet

Sponsorat på 10.000 kr. til Ålandet

For en uge siden præsenterede samarbejdsgruppen bag Ålandet (der geografisk dækker området Bylderup og Burkal sogne) de 10 projekter og idéer, som man ønsker at arbejde videre med i den kommende periode.

Overordnet set skal projekterne være med til videreudvikle området, udvikle uudnyttede potentialer, og styrke samarbejdet og sammenholdet blandt borgerne.


En uge efter borgermødet kan samarbejdsgruppen nu glæde sig over, at de har modtaget et stort sponsorat på 10.000 kr.

”Og det er den tidligere Bylderup-dreng, Steffan Christiansen, som nu har valgt at give et kontant bidrag til Ålandets videre udvikling”, fortæller en glad Martin Bösselmann, der er medlem af Ålandets samarbejdsgruppe.

”Via de sociale medier, har jeg fulgt med i det arbejde, som de mange frivillige gør for det område, hvor jeg er født og opvokset i”, fortæller Steffan der i dag er bosat i Aabenraa.

”De mange frivillige yder en kæmpe indsats, og så synes jeg det var tid til at give lidt tilbage”.

”Især kan jeg godt lide samarbejdsgruppens planer om byforskønnelse og etablering af shelters, og jeg håber at mit bidrag kan hjælpe dem på vej, når projekterne skal realiseres”.

”Vi er super glade og taknemmelige for sponsoratet”, slutter Martin. ”Over 70 frivillige bød sig til som ressourcepersoner på borgermødet, og Steffans flotte donation betyder en økonomisk kickstart for os, så vi hurtigt kan komme i gang med nogle ting, som bliver synlige i Ålandet”.
 
 
 
 
juni 2018