Nyheder / NYHEDSARKIV 2013 / Fjerde kvartal / Stisystemer har fået skilte

Stisystemer har fået skilte

For nogle år siden nedsatte Borgerforeningen for Bylderup-Bov, Bylderup og Lendemark, en ”stigruppe”, med det formål at få etableret stisystemer i og omkring byen.

Indtil videre har stigruppen fået etableret 3 forskellige ruter på henholdsvis 5, 10 og 20 kilometer, og på byens hjemmeside Bylderup-Bov.dk har man kunnet udskrive kort over de forskellige ruter, ligesom der til hver rute er udarbejdet en beskrivelse som fortæller, hvad det er man passerer – også med et historisk tilbageblik!

For at gøre brugen af stierne endnu mere brugervenlig, har Bylderup- og Omegns Gymnastikforening (BOG) ansøgt DGI Sønderjylland om midler til fremstilling af skilte, som skal markere stierne omkring byen. Ansøgningen er blevet imødekommet, og det Kommunale Interne Servicekorps (KIS) har sørget for at sætte skiltene op. BOG´s løbehold har taget stierne i brug, men har byens borgere lyst til lidt motion, for at få fordøjet juletidens søde fristelser, så er der nu endnu en grund til at bevæge sig ud i naturen.

Se ruterne og beskrivelserne her

 
DECEMBER 2013