Nyheder / NYHEDSARKIV 2011 / Andet kvartal / Vellykket ridestævne i BYBR

Vellykket ridestævne i BYBR

Den 4. juni 2011 afholdt Bylderup-Bov Rideklub (BYBR) et klubstævne med inviterede ryttere fra hele distrikt 8 (Sønderjylland).

84 ekvipager (hest med rytter) var tilmeldt i forskellige dressur- og springklasser. Som noget nyt kunne ponyrytterne starte en LD2 (travprogram) Disneyklasse, hvor ryttere og hest kom udklædte.

Olivia Pedersen på Sally løb her med præmien for bedst udklædte. Hun var udklædt som Peter Plys. Også ponyen Sally havde fået en stor, flot, rød sløjfe bundet til fletningerne.


Fra morgenstunden var der livlig aktivitet på rideskolen. Heste blev striglet og smukkeseret, og ryttere og heste fra nær og fjern strømmede til.
De fleste af BYBRs medlemmer samt forældre havde meldt sig til frivillig arbejde, så hele dagen forløb gnidningsløst fra start til slut.


Vejret gjorde sit til at humøret var højt hos de mange fremmødte, og mange havde taget familien med som opbakning, når det var deres tur til at vise, hvad de kunne.

Mange erhvervsdrivende havde sponsoreret ærespræmier til de 1. placerede, og der var også rosetter til de øvrig placerede.

Se flere billeder på www.bylderupbovrideklub.dk

Følgende af BYBRs ryttere fik placeringer:

Dressur:
LD2 pony: 
Signe Kokholm på Jackpot, 1.plads
Mads Larsen på Freja, 2. plads
Ditte Olesen på Prop, 2. plads

LD2 hest: Sascha Nicolajsen på Paschia, 1. plads
LA1 hest: Kristine Bonde på Bonsai, 2.plads

Spring:
LC pony: Steffani Lorenzen på Mikkel, 1. plads

LF hest: Stefanie Hartung på Calli Calli, 1.plads