Nyheder / NYHEDSARKIV 2014 / Første kvartal / Veloverstået generalforsamling i BBI

Veloverstået generalforsamling i BBI

Torsdag den 27. februar 2014 afholdte BBI den årlige generalforsamling.

Formand, Bjarne Paulsen kunne se tilbage på et spændende år 2013. I begyndelsen af 2013 kom storskærmen igen i brug i forbindelse med VM i herrehåndbold. Det kulminerede med finalen mod Spanien – en kamp vi dog har fortrængt resultatet af. Til finalekampen fik vi besøg af TV2, hvor nogle af vores lokale publikummer blev interviewet, og der blev svaret på sønderjysk – herligt.

I marts måned forsøgte BBI sig med en nyskabelse ”Den store Bylderup-Bov fest”. Festen blev måske lidt forvekslet med en klassefest for alle der havde gået på Bylderup Skole, men der var dog også mange andre der valgte at deltage i festen. Vi har efterfølgende fået mange positive tilbagemeldinger for dette arrangement, hvor snakken gik på kryds og tværs, og gamle røverhistorier blev genfortalt.

Sportsligt har 2013 også været et godt år. På fodboldsiden er der ca. 90 medlemmer, og fra U13 og opefter har man et velfungerende samarbejde med Ravsted og Øster-Højst. BBI´s U9 har kvalificeret sig til landsmesterskabet i Nordjylland, der afvikles ultimo maj måned.

Året blev afsluttet med Andefodbold, som traditionen tro blev en god dag/aften.

Håndboldsiden har også klaret sig rigtig flot. U-12 drengene blev sønderjyske mestre og landsmestre under DGI. Desuden vandt de guld i DGI´s pokalturnering, hvor U-18 drengene vandt sølv.

Desuden kan klubben på nuværende tidspunkt mønstre 4 hold i divisonsrækkerne: U-18 drenge, U-16 drenge, U-14 drenge (2. division), U-14 piger (1. division).

Bjarne overrakte blomster til Jytte og takkede for hendes indsats i BBI først i fodboldudvalget og efterfølgende som kasserer. Der var også blomster til Gitta, hun var desværre ikke til generalforsamlingen.

Flidspokalen gik i år til Ove Post. Bjarne takkede Ove for hans store indsats i BBI, igennem mange år.

På valg til bestyrelsen var:

Formand: Bjarne Paulsen modtog genvalg, ét år.

Kasserer: Jytte (modtager ikke genvalg). Heike Gehrt valgt til ny kasserer.

Sekretær: Helle Schnoor modtog genvalg.

Håndbold: Gitta (modtager ikke genvalg) der skal vælges én ny.Carsten Schnoor valgt til håndboldudvalget.

Fodbold: Lenette Carlsen modtog genvalg. Lone Thuskjær valgt til fodboldudvalget.

Tennis: Allan Gehrt modtog genvalg.

Revisor: Christian Iwersen og Anette Larsen, begge modtog genvalg.

Revisorsuppleant: Heinke Petersen modtog genvalg.

MARTS 2014