Nyheder / NYHEDSARKIV 2011 / Sportsnyheder / Verdens største udendørsstævne

Verdens største udendørsstævne

SC Saksborg/BBI på tur til verdens største udendørsstævne for ungdomshold i Lübeck 1. - 3. juli 2010.
 
Alle spillere

Turen startede fra Bylderuphallen fredag kl. 10.30, hvor der stod 2 busser klar til at køre os til stævne i Lübeck. Det Internationale Håndboldstævne i Lübeck er nok en af verdens største udendørsstævne for ungdomshold, der deltager ca. 400 hold fra 4 kontinenter. Således var der bl.a. hold fra Litauen, Taiwan, Egypten og Brasilien.

Vi tog afsted med to U16 drengehold fra BST (holdfælleskab Bylderup, Saksborg og Tinglev) og et U14 pigehold fra SV Tingleff, to U14 pigehold fra SC Saksborg/BBI, to U14 drengehold fra SC Saksborg/BBI og et U12 pigehold fra SC Saksborg/BBI og 12 tænere.

Da vi kom til Lübeck, blev vi indkvarteret i klasseværelser på en skole og kunne få redt senge og taget håndboldtøj på. Så gik det afsted hen til spilleområdet. Da var der kridtet 22 baner op klar til dagens kampe. Vores hold havde 1-2 puljekampe denne aften og vejret var helt fantastisk til at spille håndbold i.

Lørdag morgen stod vi  op omkring kl. 07:30 og tog hen til den tilhørende hal, hvor vi var flere hundrede, der skulle have morgenmad. Men så skulle vi i gang med dagens kampe, og det begyndte at småsnuske, men ikke noget man tog sig af, men da vi kom til midt på eftermiddagen, og det var blevet til silende regn, så gik sjoven lidt af det at spille. Dog vores spillere lod sig ikke slå ud af det. De seks af vores hold indtog første pladsen i deres pulje og de sidste to hold anden pladsen i deres pulje, hvilket gjorde, at alle hold gik videre til A-runden om søndagen. Og ikke nok med det, så var der flere af vores spillere, der blev udtaget til det internationale All-Star hold, som skulle møde et udvalgt tysk hold. Desværre var regnen på det tidspunkt så kraftig, at de fleste af disse kampe blev aflyst på grund af faren for at komme til skade. Der var dog et enkelt hold, der spillede, og det var U14 pigerne og denne kamp endte uafgjort 3-3.

Gennemblødte ind til kroppen trissede vi i bad og trods en vedvarende regnvejrsdag, var der en del af de unge mennesker, der tog på disco om aftenen i den store hal.

Søndagen, hvor vejret var tørt fra oven, bød så på kvalifikationskampe, ottendedelskampe, kvartfinalekampe, halvfinalekampe og finalekampe i A-runden, og vi deltog hele vejen igennem, hvilket resulterede i følgende flotte resultater:
 

U16 drenge BST 1                    2. plads ud af 45 hold - sølv
U16 drenge BST 2                    4. plads ud af 45 hold
U14 piger SV Tingleff                4. plads ud af 54 hold
U14 piger SC Saxburg/BBI 1      9. plads ud af 54 hold
U14 piger SC Saxburg/BBI 2      17. plads ud af 54 hold
U14 drenge SC Saxburg/BBI 1   5. plads ud af 40 hold
U14 drenge SC Saxburg/BBI 2   9. plads ud af 40 hold
U12 piger SC Saxburg/BBI         1. plads ud af 35 hold - guld

Præmieoverrækkelse U12 piger

Vi havde en rigtig god tur med en masse dejlige unge mennesker der var glade og tilfredse hele vejen igennem. Tak for det og på gensyn.